Geräte & Zubehör
Gluten free Christmas fruit cake
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 7 Std. 35 Min
24 portions
Zutaten
-
pitted dates100 g
-
raisins150 g
-
currants150 g
-
dried cranberries100 g
-
mixed peel100 g
-
brown sugar200 g
-
orange zest only, no white pith1
-
salt½ tsp
-
unsalted butter300 g
-
water100 g
-
brandy90 g
-
gluten free flour mix (see Tips)300 g
-
pecan nuts150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
glacé cherries80 g
-
eggs5
-
pure icing sugar for dusting
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
129 mg
Protein
3.6 g
Kalorien
1311.8 kJ /
312.3 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
37.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Good food, gluten free
94 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Festive fruit cake
30 Std. 55 Min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Christmas cake
196 Std. 35 Min
Gluten free shortbread
1 Std. 20 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min