Geräte & Zubehör
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 8 Std. 20 Min
10 portions
Zutaten
Ice cream
-
oat milk500 g
-
coconut cream200 g
-
coconut sugar100 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
arrowroot flour1 tbsp
-
salt1 pinch
Crêpes
-
plain flour250 g
-
baking powder¼ tsp
-
salt½ tsp
-
eggs2
-
apple cider vinegar2 tsp
-
vegetable oil60 g
-
water (see Tips)500 g
Assembly
-
pure maple syrup to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
140.5 mg
Protein
6.7 g
Kalorien
1204.3 kJ /
286.7 kcal
Fett
13.1 g
Ballaststoff
1.8 g
Gesättigte Fettsäuren
5.2 g
Kohlenhydrate
35.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dairy free
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Coconut rice pudding with fresh mango
25 Min
Almond shortcrust pastry
35 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Creamy coconut yoghurt
18 Std.
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Dessert dukkah
1 Std.
Coconut milk
5 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Nut and seed butter
10 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min