Geräte & Zubehör
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
Chocolate zucchini cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
dairy free milk chocolate100 g
-
zucchini cut into large pieces (3-4 cm)250 g
-
arrowroot flour80 g
-
raw cacao powder20 g
-
coconut flour50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
dark coconut nectar syrup90 g
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs4
Blueberry icing
-
coconut cream50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
fresh blueberries (1 punnet)125 g
-
icing sugar220 g
-
coconut oil (liquid)20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
158.4 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
1136.9 kJ /
270.7 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
39 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hip Hip... Hooray!
85 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Banana berry mini loaves
1 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
Perfect party cookies (allergy free)
45 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Basic berry muffins
40 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Banana and oat mini muffins
40 Min