Geräte & Zubehör
Chia and pepita gluten free loaf
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
12 slices
Zutaten
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet80 g
-
butter for greasing
-
chickpea (besan) flour40 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds plus extra to sprinkle40 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
salt1 tsp
-
honey2 tbsp
-
water plus extra to brush400 g
-
dried instant yeast or 20 g fresh yeast, crumbled2 tsp
-
macadamia oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
204.7 mg
Protein
6 g
Kalorien
953.1 kJ /
226.9 kcal
Fett
7.1 g
Ballaststoff
3.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
33 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min