Geräte & Zubehör
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
Salad
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans trimmed250 g
-
courgettes250 g
-
cherry tomatoes halved250 g
-
iceberg lettuce cut in pieces200 g
-
rocket leaves100 g
-
fresh basil leaves10 g
-
tinned tuna in oil drained300 g
-
green olives, pitted100 g
Vinaigrette
-
olive oil100 g
-
balsamic vinegar glaze, raspberry50 g
-
honey30 g
-
lemon thin peelings of skin and 30 g juice1
-
fine sea salt1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22.5 g
Kalorien
1748 kJ /
418 kcal
Fett
29.9 g
Kohlenhydrate
14.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Salads
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Sicilian Prawn Salad
40min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30min
Sicilian Salad
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min