Crispy turkey and lentil meatballs
TM5 TM6

Crispy turkey and lentil meatballs

4.0 (4 Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g stale white bread, cut into pieces
  • 30 - 50 g milk, for soaking the bread
  • 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g turkey breast fillet, skinless, cut into pieces
  • 150 g lentils, canned, drained (weight after draining) (see tip)
  • 2 eggs
  • 50 g pancetta, cut into pieces
  • 1 pinch fine salt
  • 80 g plain flour
  • oil for deep-frying

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1577 kJ / 377 kcal
Protein
21.5 g
Kohlenhydrate
13.5 g
Fett
26.7 g
Ballaststoff
2.4 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte