Chocolate Beetroot Cake
TM6 TM5

Chocolate Beetroot Cake

4.7 (104 Bewertungen)

Zutaten

Sponge

  • 250 g beetroot, raw, peeled, cut in pieces (see tip)
  • 250 g dark chocolate, small pieces or callets
  • 200 g light brown muscovado sugar
  • 100 g self-raising flour
  • 50 g ground almonds
  • 100 g sunflower oil, plus extra for greasing
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • ½ tsp baking powder
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 large eggs

Icing

  • 80 g vanilla sugar
  • 200 g cream cheese
  • 50 g dark chocolate, roughly chopped, for garnishing

Nährwerte
pro 1 slice
Kalorien
2299 kJ / 549 kcal
Protein
7.5 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Fett
35.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte