
Geräte & Zubehör
Chocolate Beetroot Cake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
10 slices
Zutaten
Sponge
-
beetroot raw, peeled, cut in pieces (see tip)250 g
-
dark chocolate small pieces or callets250 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
self-raising flour100 g
-
ground almonds50 g
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
baking powder½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
large eggs2
Icing
-
vanilla sugar80 g
-
cream cheese200 g
-
dark chocolate roughly chopped, for garnishing50 g
Nährwerte pro 1 slice
Kalorien
549 kcal /
2299 kJ
Protein
7.5 g
Fett
35.9 g
Kohlenhydrate
48.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Carrot Cake Cookies
35 Min
Orange Biscuits
1 Std.
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1 Std.
Chocolate Beetroot Muffins
30 Min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 Min
Dark Chocolate, Clementine and Hazelnut Torte
1 Std. 15 Min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 Min
Date and Bran Muffins
8 Std. 35 Min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min