Geräte & Zubehör
Sausage ragu with orecchiette
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2348.2 mg
Protein
25 g
Kalorien
2450 kJ /
583.3 kcal
Fett
37.2 g
Ballaststoff
7.4 g
Gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Kohlenhydrate
34.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Budget friendly pasta
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Bolognese sauce
40 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
One pot pasta with chorizo
35 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min