![Raw chocolate beetroot cake Raw chocolate beetroot cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/906EB89C-800F-46F7-9057-CDFAFA21E4B4/Derivates/92575BCE-4DDF-49CC-BA14-F6A74CAD77BE.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Cake
- olive oil, for greasing
- 200 g almonds
- 2 raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating
- 1 carrot (approx. 135 g), cut into pieces
- 120 g shredded coconut
- 1 orange, zest only, no white pith (optional)
- 2 tbsp psyllium husk
- 15 pitted dates (approx. 80 g)
- 140 g pure maple syrup
- 80 g raw cacao powder
- 30 g chia seeds
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate icing
- 250 g raw cacao butter
- 125 g cashews
- 40 g chia seeds
- 220 g pure maple syrup
- 110 g water
- 60 g raw cacao powder
- ¼ tsp salt
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1499.2 kJ / 357 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.1 g
- Fett
- 27.3 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 12.6 g
- Ballaststoff
- 7.7 g
- Natrium
- 77.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Chocolate and nut biscuits
55 min
Coconut quinoa with sticky mango
30 min
Raw chocolate snaps
1 godz. 5 min
Raw apple pie
3h 25 min
Raw pineapple and turmeric cake
5h 20min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min