Geräte & Zubehör
Lemon Avocado Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
dry-cured ham, diced80 g
-
oil20 g
-
plain flour20 g
-
water250 g
-
double cream200 g
-
lemon juice25 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
fine sea salt¼ tsp
-
avocados (approx. 170 g), ripe, peeled, stoned, in pieces1 - 2
-
ground black pepper2 pinches
-
cherry tomatoes halved250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Protein
7 g
Kalorien
1342 kJ /
320 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
3.2 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Marinades
11 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Tomato Ketchup
40 Min
Polenta Muffins with Prawns and Mayo
1 Std. 25 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Masala Hake at 55°C
55 Min
Clams with Garlic Sauce
2 Std. 40 Min
Wakame Salad with Mushroom and Sesame
45 Min
Hummus
5 Min
Pollock Croquettes with Olives
1 Std. 40 Min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Pancakes with Two Fillings
40 Min
Trout with hollandaise sauce
50 Min