Geräte & Zubehör
White bean dip with chimichurri
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
18 portions
Zutaten
Chimichurri
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
White bean dip
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
tahini1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
paprika to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
330.1 mg
Protein
5 g
Kalorien
734.8 kJ /
175.6 kcal
Fett
11.2 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.7 g
Kohlenhydrate
16.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Hommus
15 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Basil pesto
10 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Za'atar seasoning
5 Min
Seeded tahini crackers
1 Std. 10 Min
Dukkah
25 Min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min
Traditional hommus
25 Std. 5 Min