Geräte & Zubehör
Apple, pear and bay leaf cake
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
10 portions
Zutaten
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing150 g
-
buckwheat160 g
-
raw almonds100 g
-
Rapadura sugar120 g
-
dried bay leaf1
-
pear (approx. 100 g), peeled and cored1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
eggs3
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into thin slices (5 mm)1
-
brown sugar for sprinkling
-
whipped cream to serve (see Tips) (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
108.5 mg
Protein
6.6 g
Kalorien
1525.8 kJ /
363.3 kcal
Fett
24.6 g
Ballaststoff
3 g
Gesättigte Fettsäuren
12.1 g
Kohlenhydrate
28.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Entertaining with Dani Valent
95 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Panforte
1 Std. 30 Min
Polenta, mandarin and almond cake
2 Std. 35 Min
Apple cake
1 Std.
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Almond and pear tart
40 Min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Zucchini slice
45 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1 Std. 25 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min