Geräte & Zubehör
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
6 portions
Zutaten
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (optional) chopped, to garnish2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
18 g
Kalorien
2607 kJ /
622 kcal
Fett
37 g
Ballaststoff
12.4 g
Kohlenhydrate
47 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Great Taste On Every Level
72 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 Std.
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 Min
Veggie 'Burritos'
20 Min
Lime Fruit Dressing
10 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Lentil curry stew with chicken
8 Std. 35 Min
Beetroot Houmous
15 Min
Satay Turkey Skewers
45 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min