Geräte & Zubehör
Curried couscous, carrot and chickpea salad
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
6 portions
Zutaten
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
boiling water
-
piece fresh ginger cut into pieces3 - 4 cm
-
red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces30 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
green capsicum cut into pieces (3-4 cm)½
-
dried apricots cut into pieces (1 cm)50 g
-
raisins50 g
-
raw cashews50 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
curry powder1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
122.2 mg
Protein
10.1 g
Kalorien
1414.7 kJ /
336.8 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
6.7 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
43.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Viva la Vegan
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Crunchy carrot salad
10 Min
Vegetarian chilli
35 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Israeli couscous salad
1 Std.
Vegetable chilli
50 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min