Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ red onion (approx. 90 g), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp apple cider vinegar
- 100 g extra virgin olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 8 sprigs fresh basil (approx. 10 g), leaves only
- 25 g flaked almonds
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 garlic clove
- 500 g water
- 500 g sweet potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 tsp ground cumin
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 60 g rocket
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Kohlenhydrate
- 27.8 g
- Fett
- 30.2 g
- Ballaststoff
- 8.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min.
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min.
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Chipotle bean and corn salad
40 min.
Colourful quinoa salad
40 min.
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Mediterranean vegetable bake
50 Min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min.