Geräte & Zubehör
Warm sweet potato and chickpea salad
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
red onion (approx. 90 g), cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
apple cider vinegar2 tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
fresh basil (approx. 10 g), leaves only8 sprigs
-
flaked almonds25 g
-
salt to taste¼ tsp
-
garlic clove1
-
water500 g
-
sweet potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
ground cumin1 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
rocket60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
8.8 g
Kalorien
1824 kJ /
434.3 kcal
Fett
30.2 g
Ballaststoff
8.8 g
Kohlenhydrate
27.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant to Plate
120 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Warm Mediterranean couscous salad
30 Min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 Std. 35 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 Std.
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Chipotle bean and corn salad
40 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Colourful quinoa salad
40 Min