Kompatible Versionen
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Sweet chilli sauce
- 2 tbsp red chilli hot sauce
- 3 tsp tomato sauce (to make your own, refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 30 g sugar
- 100 g water
- ½ tsp cornflour
Rice tube puddings
- 450 g sushi rice
- 50 g soy sauce
- 30 g sugar
- 1 pinch ground white pepper
- 200 g lean pork fillets, cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)
- 30 g oil
-
12 - 15
dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips
oder 20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut into strips - 50 g dried prawns (optional)
- 600 g water
- 5 sprigs fresh coriander, cut into pieces, for garnishing
- 10 g roasted unsalted peanuts, cut into pieces, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 cup
- Kalorien
- 1163 kJ / 278 kcal
- Protein
- 12 g
- Kohlenhydrate
- 45 g
- Fett
- 5 g
- Ballaststoff
- 0 g
Alternative Rezepte
Aussie meat pies
2h
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Butter chicken
55 Min
Pumpkin soup
30 Min
Mashed potatoes
40 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 godz. 30 min
Master stock chicken
1h 30min
Pork with black bean sauce
30 Min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 Std.
Thai-style fish cakes
30 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Basic bread
1hod. 35min