Kompatible Versionen
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
oder 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Kohlenhydrate
- 40 g
- Fett
- 29 g
- Ballaststoff
- 8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Lemon Caper Asparagus
25min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Maple and Mustard Salmon
20 dk
Soy Poached Chicken
50 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Green Beans with Peanuts
15 Min
Garlic Shrimp
35 Min