![Kip gevuld met veenbessen en camembert Kip gevuld met veenbessen en camembert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/228598.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Drijvende eilandjes
40 Min
Forel met hollandaisesaus
50 min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50 min
Kippenbouillon met broodknoedels
1 Std. 5 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min