Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Veenbessenvulling
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 20 g boter
- 50 g gedroogde veenbessen
- 30 g hazelnoten
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 150 g Camembert, in vier gesneden
Kip, aardappelen en mosterdsaus
- 1 teentje knoflook
- 60 g sjalot (ongeveer 1/2 sjalot)
- 10 takjes verse bieslook, in stukken
- 20 g boter
- 500 g water
- 1 - 2 tl kippenbouillonpasta, huisgemaakt
- 6 aardappelen, klein, goed gewassen, in stukken (3-4cm)
- 900 g kippenborst filets, zonder vel (3 filets, ong. 300 g elk)
- 150 - 200 g verse sperziebonen, gedopt
- 20 g droge witte wijn
- 2 el bloem
- 3 tl pikante mosterd
- 2 tl mierikswortel, in pot
- 2 tl graanmosterd
- 1 - 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protein
- 54.5 g
- Kohlenhydrate
- 22.2 g
- Fett
- 18.6 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Forel met hollandaisesaus
50 λεπτ.
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 λεπτ.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1ωρ.
Profiteroles
2 Std.
Hollandaisesaus
15 λεπτ.
Mai tai
10 λεπτ.
Chocolade en banaan charlotte
Keine Bewertungen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5ωρ.
Ijs van amarenakersen
8 Std. 10 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Keine Bewertungen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min