Kompatible Versionen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 6 gelatineblaadjes
- water, om te weken
- 1 sinaasappel, liefst biologisch
- 150 g witte asperges, geschild, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 20 g sinaasappelsap
- 400 g room
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen cayennepeper
- 150 g groene asperges, uiteinden afgesneden, in stukken (2 cm)
- 40 g limoensap
- 4 stengels verse koriander
- 50 g rauwe cashewnoten, geroosterd en gezouten
- 120 g eendenborst, met vel, zonder bot, gerookt, dun gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1292 kJ / 309 kcal
- Protein
- 10 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 26 g
- Ballaststoff
- 1.5 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10u. 10min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Mousse van ham
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Boterhammen met spinazie pesto
1hod. 55min
Bearnaisesaus
15 Min