Kompatible Versionen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Thaise rode curry
1 Std.
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Kalfszwezerik met lente-uien
Keine Bewertungen
Mini panettone
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Tomatenmannetjes
Keine Bewertungen
Romige erwtensoep
40 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min