Kompatible Versionen
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1379 kJ / 330 kcal
- Protein
- 6 g
- Kohlenhydrate
- 11 g
- Fett
- 4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoff
- 3.7 g
- Natrium
- 706 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Hongaarse champignonsoep
30min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Ovengebakken groentechips
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Geel gekleurde eieren
55min
Aspergesoep met citroen
55min
Sapje van rucola en waterkers
Keine Bewertungen
Romige Marokkaanse bonensoep
35 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h