Geräte & Zubehör
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 35 Min
12 porties
Zutaten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
7.4 g
Kalorien
1865 kJ /
444 kcal
Fett
32.3 g
Ballaststoff
2.7 g
Kohlenhydrate
31.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Glutenvrij bakken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Snel vruchtenijs
10 Min
Salade van gehakte groenten
10 Min
Pitabrood
2 Std.
Plakje marmercake met perzikvulling
Keine Bewertungen
Havertaart
Keine Bewertungen