Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
- 1 oz Worcestershire sauce
- ¼ tsp ground cloves
- 2 tsp salt, divided
- 1 tsp ground black pepper
- 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
- 12 oz whole milk
- 1 oz salted butter
- 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
- 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
- 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
- 2 tbsp all-purpose flour
- 3 tbsp tomato paste
- 1 heaping tsp beef stock paste
- 12 oz water
- 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
- 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
- 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2222 kJ / 531 kcal
- Protein
- 41 g
- Kohlenhydrate
- 54 g
- Fett
- 17 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 7.7 g
- Ballaststoff
- 36 g
- Natrium
- 1082.5 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken Adobo
1h 25min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Spicy Pork with Tomatoes
35 min
Basque Chicken
1h 10min
Greek Style Pork Stew
50min
Beef Stroganoff
1h
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Shepherd's Pie
1h 15min
Chunky Beef Stew
2h 10min