Geräte & Zubehör
Marble sponge slice with peach crème
Vorbereitung 45 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
10 pieces
Zutaten
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Protein
8 g
Kalorien
1407 kJ /
336 kcal
Fett
10 g
Ballaststoff
1.2 g
Kohlenhydrate
53 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Treat Yourself
10 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Cheesecake (baked)
7 Std. 20 Min
Low Carb Pecan Tarts
2 Std. 20 Min
Chocolate Eggs
2 Std. 15 Min
Choux pastry
2 Std.
Sponge cake
1 Std. 50 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Fruit nectar
10 Min
Jaffa madeleines
30 Min
Marble cake
2 Std.
Almond and Matcha Cake
1 Std. 10 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Marble cake
2 Std. 10 Min