Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g kippenborstfilet, in reepjes
- 30 g sjalot, in stukken (ong. 1 sjalot)
- 1 takje verse rozemarijn, naalden gewassen en gedroogd
- 1 takje peterselie
- 1 takje verse marjolein
- 30 g witte wijn
- 50 g oudbakken witbrood, zonder korst en in stukken
- 30 - 50 g melk, om het brood in te soppen
- 30 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 30 g verse kruiden, (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 courgette middelgroot, in 16 schijfjes
- 1 paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
- 700 g water
-
½
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
oder 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 150 g risotto rijst, bv. Arborio of Carnaroli
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 takje verse rozemarijn, naaldjes gewassen en gedroogd
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2510 kJ / 600 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Kohlenhydrate
- 80.6 g
- Fett
- 15.6 g
- Ballaststoff
- 2.6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 Std.
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Roomkaasspread met radijsjes
5 min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Minipizza’s
1h 20min
Gegrilde zeevruchten plank
Keine Bewertungen
Zomerse pastasalade
30min
Levercake
Keine Bewertungen
Mango mojito
15 Min
Aardappelmuizen
Keine Bewertungen
Kip met romige groenten saus
50 Min