Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (optional)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoff
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Rijst met groentemix
55min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Kaas uilen
Keine Bewertungen
Kip in perziksaus
40 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Vegetarische chili
1h 5min
Fideuá van groenten
40 Min
Geroerbakte noedels met groenten
30 Min
Groentensaus voor pasta
40 Min