Steamed Chicken with Chilli Sauce
TM6 TM5 TM31

Steamed Chicken with Chilli Sauce

4.2 (20 Bewertungen)

Zutaten

  • 600 g water
  • 500 g whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless
  • ½ tsp salt
  • 3 slices fresh ginger
  • 1 spring onion, cut in 4 cm length
  • 2 garlic cloves
  • 3 tbsp chilli oil
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tsp vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 2 dried chillies, deseeded, cut in 1 cm length
  • 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
  • ½ tsp sesame oil, dark (roasted)
  • 1 sprig fresh coriander, leaves only, to garnish
  • 1 pinch white sesame seeds, toasted, to garnish

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1372 kJ / 327 kcal
Protein
15 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
28 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte