Geräte & Zubehör
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
Vorbereitung 55 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
8 portions
Zutaten
Almond Biscotti
-
large eggs3
-
brown sugar80 g
-
whole milk50 g
-
plain flour100 g
-
250 g chestnut flouralmond flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
almonds100 g
Poached Quince
-
water400 g
-
sweet Marsala wine250 g
-
caster sugar300 g
-
cardamom pods gently crushed6
-
lemon thin peelings of skin only½
-
orange thin peelings of skin only½
-
quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed800 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14 g
Kalorien
2627 kJ /
627 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
12 g
Kohlenhydrate
69 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
DESSERTS
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Oatcakes
1 Std.
Pears in red wine
3 Std. 20 Min
Celeriac Remoulade
Keine Bewertungen
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 Std.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 Min
Masala Cherry Tiffin
2 Std. 30 Min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 Std.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 Min