Geräte & Zubehör
Gluten-Free Focaccia Bread
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
12 portions
Zutaten
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling20 g
-
blanched almonds55 g
-
cornflour220 g
-
gluten free plain white flour110 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar2 tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water310 - 350 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
coarse sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Protein
3 g
Kalorien
634 kJ /
24 kcal
Fett
4.4 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Gluten-free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35 Min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Gluten-free Pizza Two Ways
2 Std. 45 Min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten-free Chocolate Brownies
1 Std.
Gluten-free Artisan Bread
2 Std. 30 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.
Gluten free bread rolls
2 Std. 30 Min