Chicken Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Chicken Stock Paste

4.7 (41 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g chicken meat, boneless and skinless, sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
  • 200 g mixed vegetables, white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 100 g white wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove
  • 5 coriander seeds

Nährwerte
pro 20 g
Kalorien
131.9 kJ / 31.5 kcal
Protein
3.8 g
Kohlenhydrate
2 g
Fett
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Ballaststoff
0.9 g
Natrium
2935.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte