Geräte & Zubehör
Chicken Stock Paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces300 g
-
mixed vegetables white (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut in pieces as needed200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
white wine100 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 20 g
Natrium
2935.9 mg
Protein
3.8 g
Kalorien
131.9 kJ /
31.5 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Browned Beef Strips
15 Min
Chicken stock paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Layered Chicken Dinner
2 Std.
Meat Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Boiled Eggs
20 Min
Vanilla Sugar
72 Std.
Strawberry Jam
55 Min
Raspberry Jam
40 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min