Geräte & Zubehör
Summer Rolls with Peanut Sauce
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
8 pieces
Zutaten
-
water plus extra for soaking and brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
large raw prawns, peeled16
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)40 g
-
garlic cloves3
-
peanut butter120 g
-
soy sauce70 g
-
sriracha sauce (chilli sauce)15 g
-
lime juice30 g
-
water3 Tbsp
-
spring roll wrappers4
-
carrot ribboned1
-
avocado thinly sliced (2 mm)½
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
red cabbage cut in thin slices (2 mm)50 g
-
Japanese pickled ginger drained4 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Protein
7.3 g
Kalorien
780 kJ /
187 kcal
Fett
10.1 g
Kohlenhydrate
15.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sushi
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Sweet Pepper Nachos with Guacamole; BBQ Jackfruit Burritos
1 Std.
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Fresh Prawn Spring Rolls
1 Std.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min