Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
oder 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
oder 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Fett
- 22 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 5 g
- Ballaststoff
- 4 g
- Natrium
- 1385 mg
Alternative Rezepte
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 Std. 25 Min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Prawn Dumplings
1h 15min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min