Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g extra virgin olive oil, divided
- 225 g onions, quartered
- 30 g butter, unsalted, plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
oder 1 chicken - 225 g bacon, unsmoked, in pieces (5 cm)
- 225 g carrots, peeled, in rounds (2 cm)
- 225 g cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 bay leaves, dried
- 1 tbsp all-purpose flour
- 15 g parsley, fresh, chopped
-
mashed potato, to serve
oder pasta, any type, cooked, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3088 kJ / 738 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 12 g
- Fett
- 50 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 15 g
- Ballaststoff
- 2 g
- Natrium
- 623 mg
Alternative Rezepte
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14h 30min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Skirt Steak Spiralized Salad
35 min
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
1h 40min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Smoked Mackerel and Watercress Dip
5 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min