
Geräte & Zubehör
Chicken stock paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
1 Complete recipe
Zutaten
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Nährwerte pro 1 Complete recipe
Kalorien
2714 kJ /
649 kcal
Protein
58 g
Kohlenhydrate
8 g
Fett
35 g
Ballaststoff
5.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International