Geräte & Zubehör
Chicken stock paste
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
1 Complete Recipe
Zutaten
-
chicken meat, skinless, boneless and sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut into pieces300 g
-
mixed white vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces as needed200 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
water100 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Complete Recipe
Protein
58 g
Kalorien
2714 kJ /
649 kcal
Fett
35 g
Ballaststoff
5.9 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 Min
Vegetable Stock Powder
4 Std.
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Browned Beef Cubes (Medium)
15 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20 Min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Stir-fried vegetables
10 Min
Nyonya Spice Paste
15 Min