Geräte & Zubehör
Chicken Satay with Peanut Sauce
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 30 Min
70 pieces
Zutaten
Chicken Satay
-
chicken cut in 2-3 cm cubes2000 g
-
fresh lemongrass white part only, sliced5
-
fresh ginger25 g
-
fresh turmeric25 g
-
cumin powder10 g
-
coriander powder15 g
-
fennel powder25 g
-
brown sugar150 g
-
honey100 g
-
cooking oil70 g
-
salt¾ tbsp
Peanut Sauce
-
toasted peanuts (see tips)350 g
-
shallots100 g
-
fresh ginger30 g
-
garlic cloves3
-
dried chilli paste (cili boh) adjust to taste50 g
-
cooking oil80 g
-
fresh lemongrass white part only, bruised2
-
hot water300 g
-
palm sugar50 g
-
dried tamarind piece1
-
salt1 tsp
-
chicken stock powder1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
157.9 mg
Protein
6.9 g
Kalorien
553.4 kJ /
132.3 kcal
Fett
9.1 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Grilled Percik Chicken
1 Std.
Pandan Sponge Cake
1 Std.
Chinese Tea Eggs
1 Std.
Macadamia chocolate cookies
45 Min
Macarons with Pistachio Ganache
Keine Bewertungen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 Std.
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Bubur Lambuk Terengganu
50 Min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 Min
Curry Fish Head
Keine Bewertungen
Creamy beef curry
1 Std. 15 Min