Chicken, leek and corn pie
TM6 TM5 TM31

Chicken, leek and corn pie

4.1 (229 Bewertungen)

Zutaten

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
  • 50 g salted butter, cut into pieces
  • 80 g plain flour
  • 250 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 300 g frozen corn kernels
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2677.7 kJ / 637.6 kcal
Protein
23.2 g
Kohlenhydrate
60.7 g
Fett
32.2 g
Gesättigte Fettsäuren
15.2 g
Ballaststoff
7.9 g
Natrium
675.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte