Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g tasty cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 - 2 fresh chillies, deseeded if preferred
- 1 tbsp olive oil
- 1 red capsicum (approx. 220 g), deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 325 g), cut into pieces
- 200 g fresh sweet corn kernels (see Tips)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 70 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp ground paprika
- 2 tsp raw sugar
- ½ - 1 tsp sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 6 Lebanese flat bread
- sour cream, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1403.7 kJ / 334.2 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Kohlenhydrate
- 41.8 g
- Fett
- 9.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 4.3 g
- Ballaststoff
- 9.6 g
- Natrium
- 920.7 mg
Alternative Rezepte
Red pesto chicken salad
35min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Vegetarian sausage rolls
40min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Sticky sesame chicken
40min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Mexican one-pot pasta
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min