Geräte & Zubehör
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
1 Total recipe
Zutaten
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 Total recipe
Protein
5 g
Kalorien
4155 kJ /
993 kcal
Fett
1 g
Kohlenhydrate
253 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lavender Shortbread
1h
Seville Orange Marmalade
2h 30min
Simnel Cake
3h
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Plum and Apple Jam
40min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Fig & Apricot Jam
40min
Blackberry Jam
20min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min