Geräte & Zubehör
Rustic beef tarts
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
carrot cut into pieces1
-
red capsicum cut into pieces100 g
-
red onion 40 g cut into thin slices and 40 g cut into pieces80 g
-
oil20 g
-
curry powder1 tbsp
-
beef mince500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste2 tbsp
-
water40 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
puff pastry (see Tips)4 - 5 sheets
-
pine nuts2 - 3 tbsp
-
egg lightly beaten1
-
olives to serve
-
feta cheese to serve
-
rocket to serve
-
Lebanese cucumber to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portions
Natrium
1040.5 mg
Protein
31.7 g
Kalorien
3220.9 kJ /
766.9 kcal
Fett
46.8 g
Ballaststoff
8 g
Gesättigte Fettsäuren
21.5 g
Kohlenhydrate
52.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 Std. 10 Min
Family chicken galette
1 Std. 55 Min
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Spiced lamb pie
40 Min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 Min
Mini pad Thai frittatas
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Brunch bread
1 Std. 15 Min