Geräte & Zubehör
Pizza Diavola
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
3 portions
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
barley maltsugar1 tsp
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour plus extra dusting400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)200 g
-
pepperoni, slicedspicy salami sliced150 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling20 g
-
baby plum tomatoes, halvedpomodorino tomatoes halved250 g
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2553.7 mg
Protein
43.6 g
Kalorien
4162 kJ /
994.7 kcal
Fett
43.7 g
Ballaststoff
4.9 g
Gesättigte Fettsäuren
15.8 g
Kohlenhydrate
104.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Korean Fried Chicken
3 Std. 10 Min
Hot Dog Rolls
55 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Dill and feta flatbread
1 Std. 20 Min
Mini Cheesecakes with Mango Purée
3 Std.
Blackberry Gin with Juniper
10 Min
Chorizo Bread
1 Std. 30 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min