Geräte & Zubehör
Pumpkin and golden syrup pudding
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 portions
Zutaten
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
322.8 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Fett
17 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Butterscotch Banana Sponge Pudding
1 Std. 5 Min
Lime sour cream bundt cake
50 Min
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Rice pudding
50 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 Min
Raspberry and lemon flan
1 Std.
Ginger bundt cake
1 Std.
Date and nut loaf
1 Std. 20 Min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min
Too easy chocolate cake
50 Min