Geräte & Zubehör
Gingerbread ice cream
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 10 Std. 20 Min
6 portions
Zutaten
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
150.2 mg
Protein
7.6 g
Kalorien
2091.4 kJ /
498 kcal
Fett
33.7 g
Ballaststoff
0.9 g
Gesättigte Fettsäuren
19.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sweet Treats
33 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Citrus salt
35 Min
Rosemary salt
24 Std. 5 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Hot chocolate on a stick
1 Std. 20 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Flaky filo fingers
1 Std. 30 Min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 Min
Tiffin slice
4 Std. 30 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.
Salted caramels
4 Std. 40 Min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min