Geräte & Zubehör
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
water500 g
-
Brussels sprouts trimmed, halved450 g
-
butternut squash peeled and diced (approx. 1 cm)140 g
-
unsalted butter diced60 g
-
pecan nuts80 g
-
light brown sugar30 g
-
balsamic vinegar30 g
-
dried cranberries50 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)15 g
-
dried chilli flakes or to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
4.5 g
Kalorien
1056 kJ /
254 kcal
Fett
18.6 g
Kohlenhydrate
14.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Spooky Spaghetti and Meatballs (TM6 & TM5)
1 Std. 25 Min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1 Std. 20 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Pink Salad
10 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Detoxifying Thai Soup
25 Min
Detox Salad
10 Min