Geräte & Zubehör
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
water18 oz
-
Brussels sprouts trimmed, halved16 oz
-
butternut squash peeled and cubed (approx. ½ in.)5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
pecans chopped2 oz
-
brown sugar1 oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
dried cranberries1 oz
-
lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
dried chili flakes to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
77.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorien
1344.1 kJ /
321.2 kcal
Fett
22.2 g
Ballaststoff
6.9 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
30.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Everyday Cookbook
68 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Broccoli Salad (TM5 Metric)
10 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Sicilian Shrimp Salad
30 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2 Std. 45 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min