Bacon and Ranch Chicken Salad
TM6 TM5

Bacon and Ranch Chicken Salad

4.3 (21 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 8 oz bacon, diced (¼ in.)
  • 24 oz chicken breasts, air-chilled, boneless and skinless, cut into pieces (1 in.)
    oder 24 oz chicken thighs, air-chilled, boneless, skinless, cut into pieces (1 in.)
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • ½ oz fresh chives, sliced (1 in.), (approx. 1 bunch)
  • 6 sprigs dill, leaves only
  • 4 oz sour cream
  • 4 oz mayonnaise
  • 1 tbsp freshly squeezed lemon juice, to taste
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp Dijon mustard, (optional)
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
2485 kJ / 594 kcal
Protein
46 g
Kohlenhydrate
4 g
Fett
44 g
Ballaststoff
0 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte