Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 tsp sesame oil
- 2 eschalots
- 1 carrot, cut into pieces (3 cm)
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh bird's eye chilli, trimmed
- 200 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 400 g coconut cream
- 10 g palm sugar
- 2 tsp fish sauce
- 2 tsp soy sauce
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g bok choy, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 300 g beef fillet steak, trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)
- 1 lime, zested and juiced
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- fried shallots, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1504.1 kJ / 358.1 kcal
- Protein
- 21.7 g
- Kohlenhydrate
- 9.6 g
- Fett
- 25.8 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 20.9 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
- Natrium
- 2008.2 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Asian chicken noodle salad
45 min
Chicken and almond stir-fry
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30min
Pork, apricot & coconut wraps
50min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Chicken and prawn noodles
30min
Miso chicken and rice
1h 30min
Thai beef salad with noodles
1h
Korean barbecue chicken with rice
45 min