Geräte & Zubehör
Linguine with lemon and prosciutto
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
boiling water1200 g
-
linguine pasta300 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves2
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zested and juiced1
-
fresh mozzarella torn into pieces (see Tips)200 g
-
prosciutto torn into bite-size pieces100 g
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1452.4 mg
Protein
28.8 g
Kalorien
2872 kJ /
683.8 kcal
Fett
37.3 g
Ballaststoff
5 g
Gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
55.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 Min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Quick turkey taco bowl
15 Min
Chicken and pesto risoni
35 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 Min
Linguine with salmon and herbs
25 Min