Sausage and Bacon Casserole
TM6 TM5

Sausage and Bacon Casserole

4.7 (255 Bewertungen)

Zutaten

  • 12 pork sausages
  • 3 garlic cloves
  • 200 g onions, quartered
  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 150 g smoked bacon, cut in pieces (5 cm)
  • 100 g red wine
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 300 g boiling water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    oder 1 heaped tsp beef stock paste, homemade
  • 1 Tbsp dark brown muscovado sugar
  • 2 Tbsp tomato purée
  • 2 Tbsp Worcestershire sauce
  • 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
  • 1 tsp dried mixed herbs
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 480 g tinned cannellini beans, rinsed, drained (2 x 400 g tins)
  • fresh parsley leaves, for garnishing (optional)
  • crusty bread, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1844.5 kJ / 440.9 kcal
Protein
18.2 g
Kohlenhydrate
27.9 g
Fett
27.8 g
Gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Ballaststoff
5.5 g
Natrium
1169.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte