Geräte & Zubehör
Lamsspiesjes
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
6 porties
Zutaten
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (optional)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
20 g
Kalorien
1611 kJ /
385 kcal
Fett
26 g
Ballaststoff
2 g
Kohlenhydrate
20 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Samen thuis genieten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1 Std. 20 Min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Keine Bewertungen
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Pekingeend
45 Min
Steak tartaar
30 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen