Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 180 g lente-uitjes, in stukken
- 60 g extra vergine olijfolie
- 10 g maïzena (zetmeel)
- 50 g witte wijn
- 100 g vloeibare rundsbouillon
- 1 el graanmosterd
- 700 - 800 g varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)
- 2 snuifjes fijn zout, naar believen
- 2 snuifjes vers gemalen zwarte peper, naar believen
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 1133 kJ / 271 kcal
- Protein
- 26.9 g
- Kohlenhydrate
- 3.4 g
- Fett
- 16.65 g
- Ballaststoff
- 0.65 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Varkenshaasje in papillot
1h
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Rundvlees Stroganoff
1h
Groene pepersaus
20 min