Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optional)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Kohlenhydrate
- 1.5 g
- Fett
- 17 g
- Ballaststoff
- 0.2 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Vislasagne met courgette
1 Std.
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Bieslook en gerookte ham muffins
45 min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.